1991 Exloo, 1992 Den Ham, 1993 Ommen, 1994 Herpen, 1995 Nunspeet, 1996 Nunspeet, 1997 Groet, 1998 Dwingeloo, 1999 Putten, 2000 Berg en Dal, 2001 Mont, 2002 Wittelte, 2003 Aalten, 2004 Epen, 2005 Aywailles, 2006 Hooge Mierde, 2007 Winterberg, 2008 Spa, 2009 Lemele


Lemele; opwarmer voor het twintigste TVB Trainingsweekend

 

Van: Ben

Aan: Aaldrik, Ans, Bert, Dennis, Frank, Freek, Hans, Henk, Huub, Jan, Lia, Luuk

Verzonden: Zondag 3 mei 2009, 10:59 AM

Onderwerp: 19e TVB trianingsweekend Lemele

 

Clubgenoten, hier het vervoersplaatje voor a.s. weekend. Er zijn uiteindelijk 13 atleten overgebleven die alle ontberingen van zo’n weekend weer willen doorstaan. Natuurlijk zijn er onder ons ook die dit niet genoeg vinden en er zelfs nog een schepje bovenop doen door naar ons onderkomen in Lemele op de fiets te gaan.

 

Hierbij het vervoersplan voor de heenweg:

Naam

Chauffeur

Bijrijder(s)

Fiets auto

Henk

Fiets auto

Bert

Fiets auto

Hans

Fiets auto

Freek

Henk

X

 

X

 

 

 

Aaldrik

 

X

X

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Freek

X

 

 

 

 

X

Ans

 

X

 

 

 

X

Huub

 

X

X

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frank

X

 

 

X

 

 

Ben

 

X

X

 

 

 

Dennis

 

X

X

 

 

 

Lia

 

X

 

X

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hans

X

 

 

 

X

 

 

Vervoersplan terugweg zondagavond:

Naam

Chauffeur

Bijrijder

Fiets auto

Henk

Fiets auto

Bert

Henk

X

 

X

 

Aaldrik

 

X

X

 

 

 

 

 

 

Bert

X

 

 

X

Frank

 

X

 

X

Lia

 

X

 

X

Luuk

 

X

X

 

Jan

 

X

X

 

 

Vervoersplan terugweg maandagochtend:

Naam

Chauffeur

Bijrijder

Fiets auto

Hans

Fiets auto

Freek

Freek

X

 

 

X

Ans

 

X

 

X

Huub

 

X

X

 

 

 

 

 

 

Hans

X

 

X

 

Ben

 

X

X

 

Dennis

 

X

X

 

 

We verzamelen vrijdag om 12.00 uur bij de garage in Breukelen. Verzoek aan Frank om Lia op te halen in Vreeland om 11.45 uur. Jan, Luuk en Bert gaan op de fiets naar Lemele. Hans komt vrijdagavond pas naar Lemele i.v.m. cursus. Het adres is: Doornsteeg 15, 8148PL Lemele. Mochten er nog onduidelijkheden of veranderingen zijn, dan hoor ik het wel.

 

Met vriendelijke groet, Ben

 

Van: Luuk

Aan: Bert, Henk, Jan

Verzonden: Woensdag 6 mei 2009, 10:02 PM

Onderwerp: Trianingsweekend Lemele

 

Jan, Bert,

 

Ik ben blij dat ik met jullie op de fiets ga. Want Ben z'n rijschema's zijn iets te moeilijk voor mij om te begrijpen. Voor vrijdag stel ik voor dat Jan en ik om 10.30 uur bij mij thuis vertrekken en dan Bert in Loenen ophalen. Ik wou de route nemen: Hilversum, Baarn, Bunschoten, Nijkerk, Putten, Ermelo, Elspeet, Vierhouten, Oene, pont over de IJssel, Olst, Raalte, Lemelerveld, Lemele. Ik denk dat we vier uur fietsen, dat we 45 minuten op Bert moeten wachten als hij koffie drinkt en dat de pont 15 minuten duurt. Dan zijn we er dus om 15.30 uur.

 

Henk, kan ik 's ochtends mijn spullen bij jou brengen voor in de bus?

 

Groeten, Luuk

 

Van: Bert

Aan: Jan, Luuk

Verzonden: Woensdag 6 mei 2009, 10:18 PM

Onderwerp: Re: Trianingsweekend Lemele

 

Hoi Jan en Luuk,

 

Ik vind het leuk om mee te fietsen mits er onderweg wel een keer gestopt wordt en we er geen wedstrijd van maken. Ik heb namelijk geen zin om met een gemiddelde van boven de 30 aan te komen en onderweg alleen achterwielen gezien te hebben. Dit meld ik liever nu. Als jullie zin hebben om hard te fietsen vind ik dat ook goed, alleen ga ik dan liever alleen.

Luuk hoeveel kilometer schat jij de afstand? Ik dacht tussen de 125 en 135. Ik had nagenoeg dezelfde route in gedachte. Tot vrijdagochtend.

O ja, ik bedenk me nu dat de weg van Loenen naar Hilversum opgebroken is en onberijdbaar voor fietsers. Luuk, ik kom daarom ook om 10.30 uur bij jou zodat we via Tienhoven kunnen gaan. Heb je dan een lekker bakkie koffie? Dat gaat er altijd wel in voor zo'n barre tocht.

 

Groet, Bert

 

Van: Jan

Aan: Bert, Luuk

Verzonden: Donderdag 7 mei 2009, 4:35 PM

Onderwerp: Re: Trianingsweekend Lemele

 

Hoi Bert en Luuk,

 

Ik had zelf een iets andere route gedacht. Vanaf Bunschoten door de polder, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Zwolle, Dalfsen, Ommen, Lemele. Maar jullie route is ook prima. Hoewel, als we niet over Loenen hoeven, dan kunnen we natuurlijk ook via Utrecht, Leusden, Voorthuizen, Garderen, Uddel naar Vierhouten en dan jullie route. Ja, laten we dat maar doen! Overigens zullen géén van de routes in 4 uur gereden kunnen worden, denk ik. Maar ik zal er zijn om 10.30 bij jou, Luuk. Tot vrijdag ochtend.

 

Groet, Jan

 

Van: Luuk

Aan: Bert, Jan

Verzonden: Vrijdag 8 mei 2009, 11:45 PM

Onderwerp: Het gaat lekker mannen

Bijlage: FotoFietskettingWaarvanSlijtageMetSchuifmaatWordtGemeten.jpg

 

Hey Bert, Jan,

 

Het gaat lekker, heren. Jullie waren mooi op tijd bij mij. De koffie smaakte goed en we kwamen in volledige harmonie tot een compromis aangaande de route. We hebben Jan z'n voorstel aangenomen en zijn inmiddels Van Der Valk in De Bilt net voorbij. Ik ben blij, Bert, dat je niet héél lang bleef doorzeuren dat we daar moesten stoppen voor koffie met gebak. Want dan duurt het erg lang voordat we aankomen. Persoonlijk vind ik wel dat de moorkoppen bij Van Der Valk altijd bijzonder de moeite waard zijn. Dus vanuit dat perspectief was ik nog gaan twijfelen. Maar à là, nu is het te laat.

De wind uit het zuid-westen is lekker, vinden jullie niet? Qua richting, bedoel ik. Qua temperatuur had het beter gekund. Zeker armwarmers waren best lekker geweest. Maar daar is het nu ook te laat voor.

 

lemele01

We hadden daar straks een discussie over het verwisselen van kransjes als je ketting versleten is. Ik had beloofd de informatie te mailen, welke belofte ik hierbij inlos. Mijn fietsenmaker vertelde me het volgende. Normaal verwisselen we tegelijk met een versleten ketting óók de kransjes. Die kransjes zijn erg duur. Maar de kosten van de kransjes kun je je besparen als je de ketting bijtijds vervangt. Wat 'bijtijds' is en wat niet, dat kun je opmeten met een schuitmaat. De afstand tussen 6 dubbele schakels mag nergens groter zijn dan 132,6 mm. Als je hem vervangt bij 132,6 mm (of minder) dan zijn de kransjes niet ingesleten en hoeven niet vervangen te worden. Bij méér dan 132,6 mm moet je je portemonnee trekken voor dure nieuwe kransjes. Ik hoop dat het duidelijk is?

Waar zijn jullie steeds als we een stoplicht passeren? Ik moet steeds zó lang wachten als ik bij een kruispunt het rode (mijn favoriete kleur) licht passeer en tussen toeterende auto's door laverend aan de overzijde aankom. Is dat nou nodig?

Maar ik zie nu dat het tijd is om weer een poosje kop te doen. Bert, ik zal me inhouden, speciaal voor jou.

 

Gr, Luuk

 

Van: Bert

Aan: Jan, Luuk

Verzonden: Vrijdag 8 mei 2009, 1:12 PM

Onderwerp: Re: Het gaat lekker mannen

 

Hoi Jan en Luuk,

 

Ook ik vind dat het lekker gaat. Jullie rijden een mooi tempo wat goed bij mij past. Zo gaan we er best komen. Maar we zijn nu Uddel voorbij en ik begin echt trek te krijgen. Mag ik jullie vragen om een stop in te plannen. Ik verlang inmiddels naar een kopje koffie. Een hapje zal er ook wel ingaan.

 

Als jullie me zoeken? Met de meeste hoogachting in jullie wiel verblijvend, Bert

 

Van: Jan

Aan: Bert, Luuk

Verzonden: Vrijdag 8 mei 2009, 1:13 PM

Onderwerp: Re: Re: Het gaat lekker mannen

 

Hoi Bert (en Luuk),

 

We naderen Vierhouten. Daar is De Likkepot gevestigd, een uitstekende locatie voor koffie met een pannenkoek. Met de club zijn we daar al wel eens geweest. Ze verkopen daar de meest rare pannenkoekcombinaties. Zo hebben ze een Wit Wief (peer, noten en honing) en een Bruun Wief (peer, noten en chocoladesaus). Aanraders voor wijven-liefhebbers zoals jullie. Ik zelf houd het bij een pannenkoek met ham, kaas en champignons. Ik vind wijven maar niks.

Na Vierhouten komen we bij een zessprong. Daar moeten we even goed opletten om de juiste weg naar Oene en de pont nemen. Bert, probeer het niet beter te weten want ik weet waarover ik praat.

 

Groet van een eveneens trek hebbende, Jan

 

Van: Jan

Aan: Bert

Verzonden: Vrijdag 8 mei 2009, 2:04 PM

Onderwerp: Fw: Re: Re: Het gaat lekker mannen

 

Wat had ik je nou gezegd? Was de waarschuwing voor die zessprong niet duidelijk genoeg?? Ik zal verder wijselijk mijn mond houden, maar…. L

 

Van: Ben

Aan: Aaldrik, Ans, Bert, Dennis, Frank, Freek, Hans, Henk, Huub, Jan, Lia, Luuk

Verzonden: Vrijdag 8 mei 2009, 5:15 PM

Onderwerp: Programma trianingsweekend

 

Hallo sporters,

 

Nu de boodschappen zijn ingeslagen en de fietsers zijn aangekomen kunnen we het programma van komende dagen even op een rij zetten. Natuurlijk telt weer het motto: 'Alles kan en niets moet'. Allereerst gaan we dadelijk eten. Er is een Chinees restaurant bij Ommen. Ze hebben daar een goed buffet, waar zelfs de grote eters onder ons (Aaldrik, Huub, Luuk) zich helemaal ongans kunnen eten. De kwaliteit schijnt ook goed te zijn. Bovendien is er een Japanse kok (je moet hem vooral géén Chinees noemen want dat ligt gevoelig) die op bestelling lekkere stukjes vlees en vis bereidt. En dat voor één prijs! Dit restaurant is strategisch gelegen langs de weg naar Lemele. Er is een grote kans dat Hans voorbij komt rijden. Die kan dan nog even een vorkje meeprikken. Hij ziet er de laatste tijd een beetje ondervoed uit, dus een extra hapje kan voor hem geen kwaad.

Vanavond hebben we hier in ons onderkomen een gezellig samenzijn. Helaas moet ik jullie meedelen dat de Dik voor Mekaar show niet doorgaat. We moeten dus naar ons eigen onzin luisteren.

Morgenvroeg is het ontbijt, zoals gebruikelijk, om 8.00 uur zodat we rond 9.00 uur kunnen fietsen. We gaan fietsen in drie groepen. Ans en Freek zijn de hybride-groep. Aaldrik, Hans, Henk, Huub en Lia doen 70km. En Bert, Dennis, Frank, Jan en Luuk moeten met mij mee voor 100km over de Heuvellandroute. Ik eis dat jullie allemaal onderweg koffie met gebak gaan nuttigen. Voor iedereen is het aanbevelenswaardig om de Holterweg met Holterberg in de route op te nemen om te verkennen. Want daar doen we op zondag een tijdritje.

Op zaterdagmiddag is er een oriëntatietocht van zo'n 10km hier in de buurt. Deze tocht is in een prachtig gebied, dus neem de tijd om ook van de omgeving te genieten.

Zondag slapen we uit. Het ontbijt is dan pas om 9.00 uur. Aaldrik verzorgt daarbij de eieren, smullen! Vervolgens fietsen we met z'n allen op het gemak naar de Holterweg, alwaar we een tijdrit zullen rijden naar Holten en terug. Er zitten een paar venijnige klimmetjes in, dus dat wordt leuk. Tenslotte zet ik jullie zondagmiddag een eind verderop uit de auto. Via enkele oriëntatiepunten moeten jullie dan weer zo snel mogelijk naar ons huis.

Zaterdagavond kookt Luuk. Voor de zekerheid heb ik maagtabletten bij me. Zondagavond gaan we eten halen bij de snackbar.

De slaapplaatsen zijn inmiddels verdeeld. Ik zelf neem de kelder, want met kelders heb ik prettige associaties. In ieder geval ben ik daar verzekerd van een snurkvrije ruimte.

Tenslotte wil ik iedereen een heel fijn, sportief en vermoeiend weekend toewensen!

 

Met vriendelijke groeten, Ben

 

Van: Freek

Aan: Aaldrik, Ans, Ben, Bert, Dennis, Frank, Hans, Henk, Huub, Jan, Lia, Luuk

Verzonden: Vrijdag 8 mei 2009, 8:37 PM

Onderwerp: Oude tijden herleven in Ommen

 

Dag clubgenoten,

 

Het eten bij de Chinees van Ommen heeft mij bijzonder goed gesmaakt en, naar ik mag hopen, mij niet alléén. Verrukkelijk. Maar daarvoor mail ik jullie niet. Nee, ik wil jullie graag even wijzen op iets wat je niet veel meer ziet. Het is mij namelijk opgevallen dat er in Ommen nog een oude zuivelfabriek staat met een heuse schoorsteen. Dat kom je haast nergens meer tegen. Vroeger was er ook zo-een in Breukelen, waar nu Insulinde is. Die goede ouwe tijd maakt me soms een beetje mistroostig. Maar gelukkig verdwijnt zulke mistroostigheid gauw door jullie gezelschap. Ik heb er weer écht zin in, in dit TVB trainingsweekend!

 

Groet, Freek

 

Van: Aaldrik

Aan: Ans, Ben, Bert, Dennis, Frank, Freek, Hans, Henk, Huub, Jan, Lia, Luuk

Verzonden: Zaterdag 9 mei 2009, 7:54 AM

Onderwerp: Wat jullie moeten weten

 

Vrienden,

 

Zoals elk jaar is het me een waar genoegen om het TVB clubweekend bij te wonen. Ik zie hier een gedekte ontbijttafel voor me met volop roomboter, kaas, thee en wat al niet meer. Rond de tafel zie, als het ware, één grote familie. Hun sterke familieband zit weliswaar niet in de chromosomen, maar in de gemeenschappelijke animo voor het sporten. Het is mij een groot genoegen om me tot deze familie te mogen rekenen. Binnen deze hechte gemeenschap zien we met de jaren het aantal gepensioneerden langzaam toenemen. Het leek me goed om jullie te melden dat ook ik tot die deelgemeenschap ga toetreden. Vanaf het einde van dit jaar draag ik mijn zaakjes over aan een Rotterdamse Armada-collega om er dan in februari helemaal een punt achter te zetten. En nu komt het…. Dat zal óók betekenen dat ik niet meer aan Maarssen gebonden zal zijn. We gaan daarom ons huis verkopen om voor hetzelfde geld iets mooiers in bijvoorbeeld Limburg te gaan zoeken. Goed idee, niet? Nu hoor ik jullie al denken dat ik dan niet meer mee zal gaan met volgende trainingsweekenden. Tot die gedachte zie ik echter niet direct aanleiding. En vanzelfsprekend zijn jullie van harte welkom in het Limburgse.

 

Mvg, Aaldrik

 

Van: Bert

Aan: Aaldrik, Ans, Ben, Dennis, Frank, Freek, Hans, Henk, Huub, Jan, Lia, Luuk

Verzonden: Zaterdag 9 mei 2009, 8:57 AM

Onderwerp: Duiven, mijn liefhebberij

 

Allen hier aanwezig in Lemele,

 

Jullie zien me zo zenuwachtig in de weer met mijn telefoon, dat een kleine toelichting op zijn plaats is. Het betreft mijn duiven, die worden om 9 uur eindelijk gelost. Ik ben een postduivenhouder, wat in jargon 'liefhebber' genoemd wordt. Ik kweek, verzorg en vertroetel deze beestjes. Met enige regelmaat worden die, met een hoop duiven van andere liefhebbers, ver van huis gelost en komen dan zo snel mogelijk naar huis. Het instinct van die beesten is ongelooflijk, net als hun snelheid en uithoudingsvermogen. Ze overbruggen afstanden vanuit Frankrijk met het grootste gemak met snelheden ruim boven de 100 km/uur. Maar dat doen ze niet helemaal vanzelf. Ze vliegen sneller als ze meer talent hebben. Dat is een kwestie van goed kweken plus strenge selectie (echte liefhebbers kunnen keihard zijn). Maar het hangt ook samen met hoe ze het thuis hebben. Een schoon, comfortabel en warm hok nodigt méér uit tot een snelle thuiskomst dan een slecht en vervelend onderkomen. Een lieve baas helpt eveneens. Het is werkelijk géén toeval wiens duiven het snelst zijn. Nog iets belangrijks is de hoeveelheid eten die zo'n duif krijgt. Te weinig is niet goed, vanzelfsprekend. Maar een liefhebber met een ruime hand van voeren kweekt te zware duiven en dat is ook funest.

Nee, ik win niet vaak. En ja, mijn vrouw heeft inderdaad een ruime hand van voeren.

 

Tot op de fiets en groeten van liefhebber Bert

 

Van: Ben

Aan: Aaldrik, Ans, Bert, Dennis, Frank, Freek, Hans, Henk, Huub, Jan, Lia, Luuk

Verzonden: Zaterdag 9 mei 2009, 2:21 PM

Onderwerp: Het volgende onderdeel

 

Hallo TVB-gemeenschap,

 

Het fietsen zit erop. Het was vrij fris, maar ik geloof dat iedereen het er toch goed vanaf heeft gebracht. Zelfs de club van Aaldrik, Hans, Henk, Huub en Lia heeft de weg weten te vinden wat hun hierbij een eervolle vermelding oplevert. In 'mijn' clubje was het teleurstellend dat sommigen het nodig vonden om spijkertjes uit te strooien om zo de anderen uit hun ritme te halen. Zo verzinnen ze elk jaar weer nieuwe dingen. Jammer. Niettemin zijn we in staat geweest de 100km vol te maken.

lemele02 lemele03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanmiddag gaan we de oriëntatietocht doen. De plaats van handeling is niet ver weg, maar we gaan er toch in de auto naar toe. Liefhebbers kunnen vanaf daar teruglopen voor wat extra kilometers. We vertrekken hier rond drie uur. Dus wie wil kan nog even rusten.

 

Ben

 

Van: Ben

Aan: Bert, Huub

Verzonden: Zaterdag 9 mei 2009, 2:23 PM

Onderwerp: Het volgende onderdeel, extra informatie

 

Ha Bert en Huub,

 

Omdat jullie zo blijven aandringen, geef ik hierbij wat extra informatie. Ik denk dat dit zal helpen om de tocht van straks snel tot een goed einde te kunnen brengen. Het betreft oriëntatiepunt 3. Je komt dan uit het noorden over een breed pad en moet dan links een klein paadje in. Op het kaartje heb ik het zo getekend dat je dat paadje al een héél eind gevolgd moet hebben, vóórdat je de prikker tegenkomt. Echter…. de prikker staat al direct bij het begin van dit pad. Ik ben ervan overtuigd dat dit de anderen, die de kaart goed lezen, flink zal ophouden. Dus doe er je voordeel mee. Voor de rest zou ik zeggen dat je gewoon de sporen van Jan en Luuk kunt volgen.

 

Succes en stel me niet teleur, Ben

lemele05

 

lemele06

 

Van: Hans, Henk

Aan: Ben

Verzonden: Zaterdag 9 mei 2009, 5:17 PM

Onderwerp: Vreemde waarnemingen

 

Ben, we zien rare dingen. Bij punt drie hebben we heel lang lopen zoeken en nu lopen we ergens aan de noord-kant van de kaart. Vreemd genoeg staat de zon óók in het noorden, wat een beetje bijzonder is. Verder horen we auto's rijden terwijl er op de kaart een spoorlijn getekend staat. Gebeurt het vaak dat er zulke fouten gemaakt worden door kaartenmakers? Denk je trouwens dat we nog kans maken op de overwinning?

 

Van: Aaldrik

Aan: Ans, Ben, Bert, Dennis, Frank, Freek, Hans, Henk, Huub, Jan, Lia, Luuk

Verzonden: Zondag 10 mei 2009, 8:54 AM

Onderwerp: Eieren

 

Vrienden,

 

Voor iedereen is er het ei wat hij besteld heeft. Zacht gekookt, hard gekookt en medium. Voor elk wat hij of zij wil. Ik neem aan dat er ondanks alles klachten zullen komen, maar die zijn niet terecht en laat ik langs mee heen gaan. Nieuw in het assortiment zijn de gebakken eieren. Eigenlijk zijn die tegen mijn principes. Want zoals jullie weten ben ik allergisch voor vettigheid en dus voor bakken. Maar voor één keer zet ik zulke principes graag opzij. Dus, Dennis en Luuk, ik hoop dat het jullie zal smaken. Zelfs ham zit erin. De kaas die moet je er zelf op doen, maar houd svp nog een portie plakjes voor mij over. Zoals jullie weten ben ik dol op eieren. Wie 'ei' zegt denkt automatisch aan Aaldrik. Ik heb daarom een aanbod gehad uit Barneveld om Limburg tegen hun gemeente in te ruilen. Ik moet dan het boegbeeld worden van een nieuwe campagne 'eet meer ei'. Maar stiekem hoop ik dat er in Limburg ook kippen zijn die leggen. In ieder geval heb ik vandaag genoeg ei geproefd om straks tijdens de tijdrit onverschrokken tekeer te kunnen gaan.

 

Uw aller ei-preparateur, Aaldrik

 

Van: Ben

Aan: Aaldrik, Ans, Bert, Dennis, Frank, Freek, Hans, Henk, Huub, Jan, Lia, Luuk

Verzonden: Zondag 10 mei 2009, 9:33 AM

Onderwerp: Nog één zware dag

 

TVBers,

 

Vanochtend houd ik het kort. Eerst gaan we naar de Holterweg voor een tijdrit. Daarna doen we een tweede oriëntatieloop over de Lemelerberg en de Archemerberg. Zet hem op!

 

Ben

lemele07

 

Van: Ben

Aan: Aaldrik, Ans, Bert, Dennis, Frank, Freek, Hans, Henk, Huub, Jan, Lia, Luuk

Verzonden: Zondag 10 mei 2009, 12:21 PM

Onderwerp: Koffie met gebak in Nijverdal

 

He TVB-fanatiekelingen,

 

De tijdrit zit erop. Volgens mij viel het niet mee. Zeker Luuk moet teleurgesteld zijn, want hij werd dik ingemaakt. Uitstekend gedaan, Jan! De meeste anderen hebben naar vermogen gepresteerd hoewel ik geloof dat er meerdere echtgenotes een ruime hand van voeren hebben. Ik sluit me bij die echtgenotes aan want ik neem jullie mee voor koffie met appelgebak en slagroom naar het restaurant bij het begin van de Holterweg. Hopelijk zal het jullie smaken.

 

Ben

 

Van: Ben

Aan: Aaldrik, Ans, Bert, Dennis, Frank, Freek, Hans, Henk, Huub, Jan, Lia, Luuk

Verzonden: Zondag 10 mei 2009, 17:30 PM

Onderwerp: Bestelling snackbar

 

De route van de tweede oriëntatietocht was iets gemakkelijker dan gisteren, hoewel de heuvels en het losse zand toch spierpijn kunnen opleveren. Iedereen is terug, behalve Bert en Huub. Blijkbaar hebben zij gisteren al hun kruit verschoten. Eigenlijk was het al opmerkelijk genoeg dat zij überhaupt kruit te verschieten hadden. We zullen niet op hun wachten en vast met de snackbarbestelling beginnen. Daardoor kunnen Aaldrik, Bert, Frank, Henk, Jan, Lia en Luuk daarna bijtijds naar huis. Vervolgens kunnen de overblijvers het nog één avondje écht gezellig maken.

 

Van: Aaldrik, Ans, Bert, Dennis, Frank, Freek, Hans, Henk, Huub, Jan, Lia, Luuk

Aan: Ben

Verzonden: Zondag 24 mei 2009, 15:38 PM

Onderwerp: We zijn blij met jou

 

Allerbeste Ben,

 

Al sinds 1998 organiseer jij voor ons het jaarlijkse TVB-trainingsweekend. Het begon destijds in Dwingeloo. En sinds dien heb je ons elk jaar opnieuw meegenomen naar een mooie plek met een fijn programma waarin sport en gezelligheid hand in hand gingen. Dit jaar was daarop géén uitzondering. Het huis in Lemele was een uitstekende keuze en met de activiteiten hebben we ons allemaal méér dan prima vermaakt. Voor een buitenstaander zouden alle pesterijen een beetje onaardig lijken. Maar wij weten hoe de sfeer werkelijk is en zijn blij dat jij dit steeds weer mogelijk maakt. Dank, dank, dank en nógmaals dank! Mogen we allemaal volgend jaar wéér mee? Het wordt dan het twintigste (!!!) TVB-trainingsweekend dus daar gaan we met z'n allen iets bijzonders van maken.

 

Aaldrik, Ans, Bert, Dennis, Frank, Freek, Hans, Henk, Huub, Jan, Lia en Luuk