TV Breukelen

Clubkleding

Herkenbaarheid, sportieve uitstraling en een hoge kwaliteit kleding die lang mooi blijft. Dat was de doelstelling die wij als vereniging stelden toen wij op zoek waren naar een kledingleverancier. In de firma Sportswear de Groot vonden we een partner die aan al deze zaken voldeed. Het door hen gevoerde merk Pro-Salton biedt een grote variëteit aan sportkleding. Van zwemkleding tot hardloopkleding, van fietskleding tot tri-suits. Een aantal varianten is tevens te verkrijgen in herfst- of wintervariant zodat men in alle weersomstandigheden sporten kan. Zelfs het personaliseren van bijvoorbeeld een tri-suit of het aanpassen van zakken/ritsen en dergelijke is tot op individueel niveau mogelijk.

Onze clubkleding is herkenbaar in de kleuren felrood/zwart en wit. De aangebrachte designs laten duidelijk zien dat we een triathlonvereniging zijn. Al van verre herkent men de fietsers in de polder of onze hardlopers en triatleten tijdens wedstrijden en competitie. Het samen in herkenbare kleding sporten levert daarnaast een gevoel van eenheid, waarmee we laten zien dat we trots zijn dat we deel uitmaken van deze mooie club. Hoewel er geen verplichting bestaat voor het dragen van deze kleding, bevelen wij deze van harte aan tijdens de sportieve inspanningen.

Het bestellen van clubkleding geschiedde tot voor kort een a twee maal per jaar. Echter, onze leverancier zit ook niet stil. Anno nu is het mogelijk rechtstreeks via een afgeschermd deel van de website voor onze eigen vereniging te bestellen. Zodra de leverancier voldoende bestellingen heeft staan, waarbij dus ook andere verenigingen op dezelfde wijze werken, gaat de bestelling in productie. Na enkele weken wordt de kleding vervolgens naar wens thuis afgeleverd of kan worden afgehaald bij de leverancier.

Hieronder de link naar de website van Sportswear de Groot / Pro Salton.

prosaltonsportshop.com

Heb je vragen? Stuur een mailtje aan clubkleding@tvbreukelen.nl